Despre Vank

album vank 26 20120908 1854744901SC VANK SRL, este infiintata din anul 2001 si are ca activitate vanzarea de Piese Auto. Administratorul companiei AUTOVANK a avut ca obiectiv in toti acesti ani dezvoltarea firmei si consolidarea ei. In acesti zece ani s-a format un colectiv de angajati dornici de afirmare si de reusita profesionala si implicit materiala. Compania isi desfasoara activitatea in Jud. Ialomita, Oras Slobozia, avand sediul social pe Soseaua Amara nr. 17, si Magazinul de Piese Auto pe bd-ul Chimiei nr. 6, Casa de Cultura, parter.

 

Prezentarea spatiilor in care ne desfasuram activitatea

Al doilea spatiu de 250 m² il detinem in chirie pe bulevardul Chimiei, nr. 6, Casa de Cultura, parter si ne desfasuram activitatea magazinului de piese auto.

Incepand cu anul 2010 firma noastra s-a inscris in programul guvernamental on-line de licitatii publice de achizitii pentru bugetari SEAP, avand deja rezultate vanzand prin acest program in repetate randuri catre Penitenciarul Slobozia, Centru Creatii Populare, Primarii, etc. sperand ca prin ofertele firmei noastre in timp sa acaparam cat mai multe institutii publice.